Vandaag Inside moet het ontgelden: "Wat een stelletje idioten"

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen bij Vandaag Inside
Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen bij Vandaag Inside Foto: © Pro Shots

Gijs Groenteman is regelmatig onderwerp van gesprek bij Vandaag Inside. Hij maakt namelijk samen met Marcel van Roosmalen de talkshow Media Inside, dat op goedkeuring kan rekenen van Johan Derksen.

Groenteman is zelf totaal niet te spreken over Vandaag Inside, waar Van Roosmalen regelmatig te gast is. "Je was dus een avond in het gesticht, Marcel", zegt Groenteman tegen Van Roosmalen in hun gezamenlijke podcast Weer Een Dag.

Hij snapt niet dat Van Roosmalen op een barkruk bij VI gaat zitten. "Het is gewoon het idiotenhoekje waar je wordt neergezet. Dan moet je een beetje vanuit die kruk boven ze uit torenen en naar ze toe schreeuwen. Het is een heel ongemakkelijk gesprek."

Toch wordt er juist door Johan Derksen gepleit om Media Inside naar Talpa te halen. "Het is een soort gesticht dat Vandaag Inside", reageert Groenteman. "Het ging de hele tijd over of wij HLF8 willen overnemen. Of we dat nou eigenlijk willen is helemaal niet aan de orde, maar zij zien zich als een soort commissie of tribunaal dat besluit of wij daar geschikt voor zijn."

René van der Gijp vindt Groenteman daarentegen een slechte interviewer. "René van der Gijp weet eigenlijk helemaal niet waar hij het over had. Wat een stelletje idioten", aldus Groenteman, die hoorbaar gepikeerd is. "De mensen denken geloof ik dat ik een soort nietsnut ben die niets kan behalve stuntelig autocueteksten oplezen. Het is een discussie die je toch niet kunt winnen met die idioten. Ik geloof dat ze ook echt denken dat ze het middelpunt van de wereld zijn geworden of dat het er daadwerkelijk toe doet wat ze daar allemaal zitten te kwaken."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties