Vandaag Inside-stripper krijgt tik op billen: "Man eruit gezet"

Bij de uitzending van Vandaag Inside dook woensdagavond opeens een vrouw in lingerie op. Het bleek om een doelbewuste actie van het televisieprogramma te gaan.

Het was bedoeld als knipoog naar Eva Jinek, die haar programma al meerdere keren verstoord zag worden. Voor de dame, die voor de nodige hilariteit zorgde, is dik 200 euro betaald. Haar 'optreden' ging echter niet helemaal vlekkeloos.

Nadat ze in lingerie de studio wilde verlaten, kreeg ze van een toeschouwer een tik op haar billen (na 0.24 seconden in bovenstaande video). Dat was geen opzet van het televisieprogramma. "Er was een meneer bij de uitgang die de dame nog een tik op haar achterwerk heeft gegeven. Die is er uitgezet", zei presentator Wilfred Genee bij Vandaag Inside. De man is daarna inderdaad niet meer in beeld te zien.

"Die is er uitgezet! Hahaha! Je mag tegenwoordig niks meer! Hahaha", lachte René van der Gijp. "Nee maar goed, dat was niet helemaal de bedoeling natuurlijk", aldus Genee, die na het reclameblok liet weten dat de stripper was ingehuurd.

"Het is verstandig om er even heel duidelijk bij te zeggen dat onze bewaking natuurlijk top is, daar mankeert helemaal niets van", geeft Genee aan. "Dit was enorm in scène gezet, maar het was even met een knipoog naar de laatste weken. Dat is toch wel belangrijk."

Lees meer:
0 reacties