Verhaal met jonge 'Miss' en Alex zat toch anders: "Waarschijnlijk gedrogeerd"

Alex Soze
Alex Soze Foto: © Instagram

Alex Soze is een druk man. Hij vlogt er wat af met zijn telefoon en deelt deze beelden regelmatig op internet. Dat is ook een van zijn verdienmodellen.

Eerder deze week plaatsten we een bericht dat Alex intiem was gespot met 'Miss Teen van Groningen 2022'. Maar dat klopt niet, zo heeft zij aangegeven. Ze geeft in een schriftelijke reactie het volgende aan: "Ik kwam hem gewoon tegen. Heel leuk een video maken voor mijn neefje die wel fan van hem was. Hij was gewoon met Romy. Ik zag aan hem dat hij zich niet lekker voelde en vroeg of het ging. Hij was waarschijnlijk gedrogeerd, dus ik heb hem bij z'n arm gepakt want Romy was ergens heen gegaan, ik weet niet waar verder. We hebben in de club gezeten en vroeg gewoon of die een video wou maken want vond het wel tof dat ik naast hem zat. Daarna omdat ie zich zo ziek voelde hebben we hem naar huis gebracht. Verder niets gebeurd maar gewoon een beetje beschermd." Ze heeft er ook een video van gemaakt om alle verwarring de wereld uit te helpen:

Overigens is ze geen Miss Groningen, maar MissperfectoftheyearNetherlands '23. Ook een mooie titel!

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties