VI-tafelgast: "Ze vraagt nog net niet of ze weleens geneukt hebben"

Onlangs kwam bij Boer zoek Vrouw een zeer merkwaardig fragment voorbij. Bij Vandaag Inside reageerden ze met volle verbazing op een ongemakkelijk gesprek tussen Yvon Japers en een van de boeren.

In het fragment praat Jaspers met de boer over zijn liefdesleven. Hij geeft uiteindelijk toe dat hij nog weinig ervaring heeft op dit gebied. "Hoe oud ben jij?", is de eerste reactie die opkomt bij de presentatrice. In de rest van het gesprek gaat ze op een hele kleuterachtige manier met deze onthulling om.

TV-Columniste Angela de Jong vindt het zeer kwalijk hoe Jaspers de boer behandelt. "Heb je weleens geneukt? Nou dat vroeg ze dan nog net niet, maar het kwam er wel op neer. Er moesten er drie met schaamrood op de kaken bekennen dat ze nog maagd waren. Dat vond ik echt gênant."

Journalist Merel Ek raakt geëmotioneerd van het fragment. "Ja dat vind ik echt zielig." Johan Derksen heeft er ook zijn mening over: "Het zijn natuurlijk een beetje wanhopige mannen die daaraan meedoen. Want je staat compleet voor lul." De Jong is het hiermee eens: "Dat hele programma is in het leven geroepen omdat boeren niet aan de vrouw kunnen komen. Als je die types ziet die je nu ertussen zit is het wel duidelijk dat ze niet de grootste casanova's zijn."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties