'Victor Reinier heeft affaire met piepjonge getrouwde vrouw'

Victor Reinier
Victor Reinier Foto: © BSR Agency

Victor Reinier kennen de meeste mensen van Flikken Maastricht waarin hij al vele jaren te zien is als de acteur die achter de boeven aan loopt te vangen.

Toch schijnt het dat hij niet alleen achter boeven aanvangt, maar ook achter vrouwen. Juicechannel weet namelijk te melden op X dat Reinier niet altijd trouw is. Zij schrijven: "Wij horen dat Victor sinds ongeveer een week of zes weer een nieuwe lover heeft. Deze dame is 26 jaar jonger dan hem en woont in Maastricht. Hij heefte haar daar ook leren kennen. Victor woont namelijk deels in Maastricht vanwege de opnames van Flikken Maastricht. Hij schijnt helemaal verliefd op haar te zijn en de dame komt ook regelmatig naar Amsterdam. Alleen is deze dame nog getrouwd met iemand anders en heeft zij dus op dit moment een affaire met Victor."

Maar dat houdt ze schijnbaar niet stil. Het medium schrijft: "Toch vertelt ze dit rond aan mensen die ze denkt te kunnen vertrouwen, maar ook die praten graag hierover. Deze dame wil nu van haar man gaan scheiden. Dit heeft een andere vrouw eerder ook ooit gedaan vanwege de affaire met Victor. Alleen vond hij het toen ook lastig om zijn aandacht alleen bij haar te houden."

Even later komt het medium met een naam. Het schijnt te gaan om Sarah Leonora, waarvan het medium ook een foto deelt. Hieronder de screenshots.

Victor Reinier door de mangel bij Juicechannel
Victor Reinier door de mangel bij Juicechannel Foto: © Juicechannel
Victor Reinier door de mangel bij Juicechannel
Victor Reinier door de mangel bij Juicechannel Foto: © Juicechannel
Lees meer:
0 reacties