VIDEO | AEK-fans mishandelen stewards in Johan Cruijff Arena

Onrust in het uitvak van AEK Athene
Onrust in het uitvak van AEK Athene Foto: © AT5

In het uitvak van de Johan Cruijff Arena met daarin supporters van AEK Athene was het donderdagavond onrustig. Fans van de Grieken waren actief met een laserpen, waarna stewards ingrepen.

Dat werd echter niet gewaardeerd door de supporters. Op beelden is te zien dat een aantal stewards rake klappen krijgen van AEK-supporters. Het zou gaan om in totaal drie stewards die zijn mishandeld.

"In het uitvak ontstond rond 21.30 uur een opstootje na een interventie door stewards vanwege het gebruik van een laserpen door Griekse supporters", zo schrijft de politie op hun website. "Hun agressie richtte zich daarna tegen stewards in de Johan Cruijff ArenA. Drie stewards werden mishandeld en raakten gewond."

"Zij zullen op korte termijn aangifte doen. Als gevolg van daadkrachtig optreden konden agenten direct na afloop van de wedstrijd een verdachte aanhouden voor de mishandeling. Daarnaast werden nog twee Griekse supporters aangehouden voor openbare dronkenschap. De recherche heeft de zaak in onderzoek, meer aanhoudingen worden niet uitgesloten", aldus de politie.

Lees meer:
0 reacties