VIDEO | Dronken Douwe Bob: ‘Zware mishandeling en doodsbedreiging!’

Douwe Bob in de problemen
Douwe Bob in de problemen Foto: © Reality FBI

Douwe Bob is veel in het nieuws. Hij laat zich behandelen aan een alcoholverslaving en zal er zodoende minder kunnen zijn voor zijn vele kinderen.

Douwe reageerde afgelopen week zelf al op zijn behandelproces. “Heel veel dingen gaan goed op dit moment, één ding gaat helemaal mis. Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen. Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving teveel problemen. Ik ben er een tijdje tussenuit, als alles goed gaat sta ik er volgend jaar weer. Liefs, Douwe x. Een moedige keuze om dit kenbaar te maken op deze manier, maar er is blijkbaar veel meer aan de hand. De avond ervoor zou het namelijk flink misgegaan zijn in Abcoude. Douwe kreeg daar ruzie met een groepje jongeren en is daar compleet uit zijn dak gegaan tegen een minderjarige jongen.

Douwe reageerde zelf ook al: "Ik zie overal staan dat ik heb gevochten met een 16-jarige. DIT IS NIET WAAR!!! De kerel waarmee de schermutseling was, is dik in de 20. Ik ben hier verre van trots op maar het is wel een wezenlijk verschil Ik heb bloemen gebracht, ga morgen en maand een kliniek in. Ik ga dit echt recht zetten. Douwe.” Op de beelden is te horen hoe de jongen zegt minderjarig te zijn. Douwe: “Wie hier nog komt, hè? In mijn f*cking sh*t hier rijdt. Wie hier nog komt in mijn f*cking sh*t, hè… Jij ook! Luister, luister. Jouw leven gaat naar de k*nker, ja? Begrijp je? Wie kloot met deze sh*t…” Mensen die de beelden gezien hebben noemen het ‘Zware mishandeling’ en ‘Doodsbedreiging’.

Lees meer:
0 reacties