VIDEO | Mo Bicep wordt boos op werkende man: "Jij gaat op internet!"

Mo Bicep is chagrijnig
Mo Bicep is chagrijnig Foto: © Instagram Mo Bicep

Mo Bicep zijn auto is afgesleept. Dat kon hij echter niet waarderen en hij ging daarom zijn frustratie afreageren op de man die zijn auto niet fout had geparkeerd maar deze wel af moest slepen van de baas. Mo vond het leuk hem te filmen en dit te delen. De reacties onder zijn video zijn zeer negatief en Mo moet het ontgelden.

Mo vertelt in de video. "Het enige wat deze man is interessant komen doen. Doe maar lekker optakelen, gaan we jou eventjes op internet gooien." De man die zich van geen kwaad bewust is reageert op de boze Mo Bicep. "Ik doe gewoon mijn werk, ik krijg een opdracht en niet anders. Ik heb er niets mee te maken."

Hier een greep uit de reacties op Instagram, die veelal negatief zijn.

"Diep triest om iemand zo te provoceren die gewoon zijn werk doet. Man heeft ook gewoon familie thuis zitten die hij te eten moet geven. Net zoals jij."

"Die man doet gewoon zijn werk. Waarom voel je je superieur? Ik vind je reactie niet normaal. Ik dacht dat jij iemand was die respect had voor iedereen wat je beroep ook is. Maar blijkbaar is dit je ware aard??"

"Laat die man ze werk doen en zoek het hogerop, dont shoot te messenger zeggen ze altijd."

"Zo dit had ik niet van jou verwacht. Regels zijn regels en jij hoeft niet boven de wet te staan. Respect voor die man die zo rustig blijft. Beetje jammer van jou!"

"Wat een kneus ben je zeg belachelijk respectloos en je wilt op internet het goede voorbeeld laten zien van alles maar zelf ben je hypocriet"

"Kansloos! Man doet zijn werk en heeft ook een familie thuis."

Lees meer:
0 reacties