VIDEO | Peter Gillis flipt enorm voor camera: "Nooit meer terugkomen!"

Peter Gillis kennen we allemaal van het populaire programma Massa is Kassa. Tevens was hij vaak in het nieuws vanwege zijn relatie met Nicol Kremers, iets wat al enige tijd van de baan is.

De Telegraaf ging op bezoek bij de vastgoedmagnaat die onder meer gevraagd werd naar de negatieve berichtgeving rondom zijn naam en vakantieparken.

Nadat de journalist doorvroeg naar de vervelende situatie rondom de dwangsommen. "Ik heb toevallig twaalf parken, een andere één park. Hoge bomen vangen veel wind." Toen de jongeman doorvroeg over de negatieve berichtgeving was Peter er klaar mee. "Stop eens even met filmen, hier doe ik niet meer aan mee! Als het alleen maar over negatieve dingen gaat doe ik er niet meer aan mee, joh! Stop ermee, nooit meer terugkomen! Ik heb er geen zin meer in, het is mij goed jongen. Klaar ben ik met jou! Ik doe er niet meer aan mee hoor en als je dit uitzendt heb je een dik probleem!

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties