Rob Kemps dwarsboomde Vandaag Inside: "Ik had even een baaldagje"

Rob Kemps heeft woensdagavond bevestigd dat hij Vandaag Inside heeft verboden om beelden van hem uit te zenden. René van der Gijp wilde anderhalve maand geleden een fragment uit Chansons analyseren, maar daar is Kemps voor gaan liggen.

Kemps, die woensdagavond wel bij de Oranjewinter zat, bevestigde dat. De zanger benadrukt echter nooit boos te zijn geweest. "Het was een misverstand", zegt Kemps bij De Oranjewinter. "Ik had even een baaldagje, dat kan gebeuren. Ik was in Center Parcs met vijf kinderen, weet je… Dan heb je wel eens zo’n dag dat je gewoon even een mindere dag hebt."

"Toen kreeg ik een appje van: We hebben Chansons-beelden gestuurd aan VI", vervolgt Kemps. "Toen dacht ik: Nee, daar heb ik écht geen zin in. Toen heb ik een fout gemaakt en heb ik gezegd: Nou, laten we dat nou niet doen, want daar heb ik geen zin in. Toen bleek al dat er toestemming was gegeven, die is toen weer teruggetrokken."

Volgens de zanger van Snollebollekes is het verhaal daarna uit zijn verband getrokken. "Toen zei hier Gijp op televisie van: Hij heeft gebeld en hij was wóest! Toen vraagt Wilfred nog: Heeft hij zelf gebeld? Gijp: Ja, hij heeft zelf gebeld! Dus ik was met mijn oren aan het klapperen en dacht: Ik heb helemaal niet gebeld, ik heb ook de redactie niet gebeld."

Kemps had het achteraf anders aangepakt. "Het enige wat ik heb gezegd is: Ik heb er vandaag even niet zo'n zin in. Daar heb ik overigens wel spijt van, want nou was ik zes weken de lul en anders was ik er in 43 uur van af geweest. Ik had een baaldag en ik ben niet de Kim Jong-un van Chansons, maar ik had gezegd: Als het aan mij ligt, vandaag even niet. Dus dat."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties