VIDEO | Teammanager NAC vliegt collega aan en bedreigt journalisten

John Karelse
John Karelse Foto: © Pro Shots

Het was vrijdagavond onrustig bij NAC Breda. Joost Blauwhof, journalist van Voetbal International, stelt dat teammanager en clubicoon John Karelse behoorlijk over de schreef ging in de mixed zone. Hij bedreigde twee journalisten en ging zijn eigen perschef te lijf. Cuco Martina stond op dat moment voor de camera bij ESPN en greep in.

Tijdens het interview roept de verdediger van NAC een aantal keer de naam van Karelse. Als dat geen effect blijkt te hebben, verbreekt Martina het interview en rent hij richting de teammanager om een verdere escalatie te voorkomen.

Blauwhof was in de mixed zone aanwezig en ging op X in op het moment. "Teammanager vliegt als een dolle onschuldige collega-medewerker aan en bedreigt twee journalisten", aldus de journalist, die stelt het incident mogelijk het einde van Karelse is bij NAC. "De gevolgen worden morgen duidelijk."

In een reactie op een supporter stelt Blauwhof dat Karelse de perschef van de Bredase club 'op de grond heeft gesmeten'. "Bij NAC wil men zaterdag alles op een rij zetten en dan zal een oordeel geveld worden. Situatie lijkt onhoudbaar", is zijn conclusie.

Karelse stond als doelman 208 keer onder de lat bij NAC en was tussen 2005 en 2016 in verschillende functies werkzaam bij de club. In april 2023 keerde hij terug bij de Parel van het Zuiden als teammanager, maar mogelijk is die functie na ruim een jaar weer vacant.

Lees meer:
0 reacties