VIDEO | Toptennisser Djokovic wordt geraakt door fles uit publiek

Djokovic wordt geraakt door een fles
Djokovic wordt geraakt door een fles Foto: © X

Tennisser Novak Djokovic is vrijdagavond geraakt door een fles die afkomstig was vanuit het publiek. De Serviër wilde na afloop van zijn gewonnen wedstrijd in Rome wat handtekeningen uitdelen, totdat hij naar de grond ging. 

Uiteindelijk bleek, zoals op de beelden te zien, het om een ongelukje te gaan. De metalen drinkfles viel uit de rugtas van een fan, waarna deze op het hoofd van Djokovic belandde. 

Inmiddels heeft de tennisser laten weten dat hij zich prima voelt. "Bedankt voor de bezorgde berichten. Het was een ongelukje en ik ben aan het rusten op mijn hotelkamer met een icepack. Ik zie jullie zondag", schrijft hij op X.

De organisatie van het toernooi in Rome was na het voorval in rep en roer. Djokovic had wat bloed op zijn hoofd, maar hoeft gelukkig niet gehecht te worden", reageerde een woordvoerder van de Italiaanse tennisbond. "Natuurlijk is hij geschrokken, maar hij is oké. We vinden het jammer dat dit heeft moeten gebeuren en proberen er nu achter te komen wie of wat hierachter zit."

De politie was al ingeschakeld, maar toen was de 'dader' al gevlogen. 

Lees meer:
0 reacties