Voetbalster Ilse van Esch kandidaat voor award Mooiste Sportvrouw

Ilse van Esch in het stadion van Manchester United
Ilse van Esch in het stadion van Manchester United Foto: © Instagram Ilse van Esch

FHM heeft haar oog laten vallen op Ilse van Esch. De voetbalster van FC Eindhoven wordt door het blad genoemd als potentiële winnares voor de prijs van Mooister Sportvrouw van het Jaar.

De 23-jarige Brabantse is als voetbalster actief bij FC Eindhoven, maar gaat daarnaast ook lekker op Instagram. Van Esch heeft al meer dan 80.000 volgers en dat leverde haar onlangs een fotoshoot voor Puma op in het Etihad Stadium van Manchester City.

Van Esch kreeg vooral bekendheid in Nederland door haar deelname aan het SBS-programma Million Dollar Island, waar ze de finale echter niet haalde. "Ze staat in elk geval alvast op de shortlist voor de FHM500 van 2023. Zou ze in de voetsporen kunnen treden van collega-voetbalsters als Anouk Hoogendijk en Lieke Martens?", vraagt hoofdredacteur Chris Riemens van FHM zich af.

Dit jaar werd schaatsster Irene Schouten verkozen tot mooiste sportvrouw. Ze hield Jutta Leerdam, Noor Omrani, Suzanne Schulting, Lieke Martens, Jackie Groenen, Sem Westerveen, Estavana Polman, Joy Beune en Puck Moonen achter zich in de verkiezing.

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties