Voormalig FC Twente-speler naar Ajax? "Gaat natuurlijk wieberen"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen denkt dat Pascal Jansen een goede kans maakt om John van 't Schip op te volgen bij Ajax. De oefenmeester zit sinds zijn ontslag bij AZ eerder dit jaar zonder club.

Ajax lijkt na dit seizoen een nieuwe trainer aan te stellen om voormalig FC Twente-trainer Van 't Schip, die met zijn ploeg op een teleurstellende vijfde plek staat, te vervangen. Jansen verscheen de laatste weken veelvuldig op de tribune bij de Amsterdamse club. "Ik denk dat Pascal Jansen een goede kans maakt, omdat er nu allemaal 'AZ binnen Ajax zit'", stelt Driessen in Vandaag Inside.

"Alex Kroes, Marijn Beuker, Louis van Gaal die wel wat voor het zeggen heeft. Ze zijn allemaal zo idolaat van wat er bij dat AZ gebeurt. Dus die kans is best aanwezig." De journalist van de Telegraaf komt vervolgens met nog twee namen op de proppen. "Frank de Boer werd genoemd. En misschien Erik ten Hag, want die gaat natuurlijk aan het einde van het seizoen wieberen bij Manchester United", besluit Driessen over de voormalig FC Twente-speler.

Lees meer:
0 reacties