Vreemdganger Kyle Walker baalt: "Andere vrouw ook zwanger van mij"

Kyle Walker
Kyle Walker Foto: © Pro Shots

Kyle Walker kwam 81 keer uit voor de nationale ploeg van Engeland. Niet alleen op het veld was hij een druk baasje. Daarbuiten verwekte hij twee buitenechtelijke kinderen, zo laat hij weten in een interview met The Sun.

Vreemdganger Kyle Walker vertelt in het interview dat aan het licht was gekomen dat hij voor de tweede keer een buitenechtelijk kind had verwekt bij model Lauryn Goodman. "Wat ik gedaan heb, is verschrikkelijk en ik neem de volledige verantwoordelijkheid. De enige schuldige ben ik. Ik kan me niet voorstellen wat Annie doormaakt en de pijn die ik veroorzaakt heb. De man die van haar moet houden, voor haar moet zorgen en er voor haar moet zijn, heeft zoiets gedaan. Het spijt me."

Hij biechtte het zelf op aan zijn vrouw Annie aangezien zijn buitenechtelijke vrouw zwanger was. "Ik weet nog dat ik Annie vanaf het oefenveld heb gebeld om haar het nieuws te vertellen voordat alles breed uitgemeten zou worden in de pers. Ik gaf haar toe dat ik een onenightstand had gehad met iemand. Toen ze tegen mij begon te schreeuwen, moest ik haar onderbreken en zeggen dat er nog meer was. Dat die andere vrouw ook zwanger van mij was. Het was een nachtmerrie.”

Nadat hij eerder al het bed met haar deelde kwam hij weer in de verleiding. "Het was niet opzettelijk of met voorbedachten rade, maar ja, ik heb met haar geslapen. Er zijn geen excuses." Ook deze keer bleek Goodman zwanger. "Ik viel bijna flauw toen ze me het vertelde, ik ging in overlevingsmodus. Ik heb mijn uiterste best gedaan om dit geheim te houden. Niet omdat ik me schaam, maar omdat ik erg gesteld ben op mijn privacy. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor de keuzes die ik heb gemaakt en die anderen pijn hebben gedaan. Als ik op een of andere manier terug in de tijd kon gaan, zou ik het doen."

Lees meer:
0 reacties