Vriendin van Luke Littler (16) krijgt kritiek: "Walgelijke leugens!"

Luke Littler met zijn vriendin Eloise Milburn
Luke Littler met zijn vriendin Eloise Milburn Foto: © BSR Agency

Het WK darten 2024 is enkele dagen achter de rug en wat hebben we mogen genieten van de sensatie van het toernooi, Luke Littler. De pas 16-jarige stormde door naar de finale waar hij het hoofd moest buigen voor Luke Humpfries die zijn eerste WK-titel won.

Toch was het niet alleen feest voor Littler. Al helemaal niet voor zijn 21-jarige vriendin. Het feit dat zij loopt met een minderjarige jongen kwam haar op veel haatberichten te staan, zo vertelt haar moeder Amanda in een interview met The Daily Mail. Milburn verwijderde intussen zelfs haar account op Instagram.

"Er worden verschrikkelijke dingen over mijn dochter gezegd op social media, tot woede van mezelf en mijn man Phil. Eloise is van allerlei dingen beschuldigd, onder meer dat ze alleen maar bij Luke is vanwege zijn geld. Walgelijke leugens, want geld en roem boeien haar helemaal niet. Onze dochter is samen met Luke omdat ze hem leuk vindt. Zo simpel is het."

Het is gewoon een lieve meid zegt haar moeder. "Terwijl Eloise gewoon een jong en lief meisje is dat een prille relatie heeft. Ze moet de kans krijgen om daarvan te genieten. Zelf heb ik Luke ook nog nooit ontmoet. Eloise vond het geen goed idee dat wij al naar Alexandra Palace zouden komen, omdat de relatie nog pril is", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties