Vrouw die zonnetje in 'Teletubbies' speelde, bevallen van kindje

Het zonnetje uit de Teletubbies
Het zonnetje uit de Teletubbies Foto: © De Teletubbies

Wie kent ze niet, de Teletubbies! De Teletubbies verschenen voor het eerst op de televisie in 1997. Een kinderserie speciaal gemaakt voor de allerjongste kijkertjes. In hun zogenaamde avonturen zit veel herhaling, hetgeen volgens sommigen goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Het meisje dat het zonnetje in de Teletubbies speelde is Jess Smith. Zij is nu zelf moeder geworden van een baby!

“Een hele week met jou”, schrijft Smith bij een foto van het handje van haar pasgeboren baby. Het geslacht of de naam van het kind is nog niet bekend.

Smith belandde maar zeer toevallig in de wereldberoemde peuterserie. De makers klopten aan bij een lokaal ziekenhuis op zoek naar ouders, om te vragen of ze gebruik konden maken van hun jonge ukjes voor een tv-serie. Lange tijd was niet duidelijk wie het kindje in het zonnetje was.

Pas op haar negentiende speelde Jess open kaart. “Ik hield het tijdens mijn kinderjaren geheim, maar aangemoedigd door vrienden op de universiteit heb ik het bekendgemaakt”, zei ze enkele jaren geleden. “Sommige mensen beweerden dat zij de zon waren, maar ik ben de enige echte.”

Lees meer:
0 reacties