Vrouw in publiek bij Jinek toont borst: "Ik zag opeens een tepel!"

Eva Jinek
Eva Jinek Foto: © Orange Pictures

In het publiek bij Jinek zat vrijdagavond een jongedame die haar rechterborst toonde aan de kijkers. Het inkijkje ging direct viraal en Wilfred Genee vroeg zich tijdens Vandaag Inside af of het geen stunt van Jinek is om haar programma weer beter onder de aandacht te brengen.

“Wat was dat vrijdag bij Jinek? Die dame die achter d’r zat de hele tijd”, zo begon Wilfred Genee. "Die gooide ze gewoon los in de blouse naar buiten de hele tijd!” Tafelgast Özcan Akyol was het ook niet ontgaan. “Dat was een opvallende verschijning, hè, ik zag opeens een tepel!"

“Ze deed het er ook een beetje om", zo vond Wilfred. "Heb je dat nou nodig om zo’n programma weer een beetje power te geven?” Johan Derksen vraagt zich af of de vrouw door het programma was ingehuurd. “Ik kan het niet uitsluiten in een wereld als deze, hè", zo denkt Wilfred. "Alles is natuurlijk bedacht.”

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties