Vrouw Tom Egbers: "Jonge vrouw stuurde berichten aan mijn man"

Tom Egbers
Tom Egbers Foto: © Pro Shots

Tom Egbers kwam onlangs in opspraak vanwege een affaire met een collega in een ver verleden. De presentator ging door het stof en erkende de affaire.

Volgens Janke Dekker, de vrouw van Egbers gaat het door al het nieuws rond hem momenteel niet goed met de presentator. Zijn vrouw zegt dan ook: "Ik houd dit statement, mede gezien het feit dat het met de gezondheid van mijn man door deze onjuiste berichtgeving en met name de gevolgen daarvan niet goed gaat, inhoudelijk verder kort”, aldus Dekker. Over die inhoud zegt ze: „Er was sprake van een affaire in een periode dat het niet goed ging met Tom. Dat was een wederkerige relatie waarbij ook de jonge vrouw initiatieven nam en bijvoorbeeld een grote hoeveelheid berichten aan mijn man verstuurde.”

Dekker beweert dat de vrouw maar niet accepteerde dat het uitging. „De sms’jes bleven komen”, Egbers voelde zich zo onveilig na aanhoudende sms’jes van de vrouw”. De politie werd ingeschakeld en er een jaar lang camerabewaking in huis werd geplaatst, schrijft het Algemeen Dagblad.

Lees meer:
0 reacties