'Vrouwen vinden mannen met een wit bestelbusje woest aantrekkelijk'

Wit busje
Wit busje Foto: © Gordon Joly

Bestel je Porsche maar vast af en laat je Maserati maar in de garage. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen massaal vallen voor de man in een wit busje.

Voor het onderzoek van Carcraft werd aan 1.000 automobilisten gevraagd welke collega-chauffeurs ze het aantrekkelijkst vinden. Vrouwen blijken een enorm zwak te hebben voor mannen met een witte bestelbus. Het voertuig bezet de tweede plek op de ranglijst van meest sexy voertuigen. De eerste plaats wordt ingenomen door de bestuurder van een zilverkleurige klassieke Mercedes. Dat wordt door zowel de mannelijke als de vrouwelijke deelnemers aan het onderzoek het meest sexy gevonden.

Vrouwen denken bij de eigenaar van een wit bestelbusje vaak aan de eigenaar van een loodgieters- of aannemersbedrijf. Onderzoekster Julia Dalimore legt in de Huffingtonpost uit waarom de aantrekkingskracht van de bestelwagenchauffeur logisch te verklaren is. "Veel vrouwen zitten niet te wachten op een patser. Ze zijn op zoek naar een handige man."

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties