Vuijk (27) deelt heftig nieuws: "Klapte in 1 seconde in elkaar"

Jessie Jazz Vuijk
Jessie Jazz Vuijk Foto: © Instagram Jessie Jazz Vuijk

Jessie Jazz Vuijk (27) heeft een miskraam gehad. Dat laat de voormalig Miss Nederland, die een relatie heeft met presentator Kaj Gorgels (32), weten op Instagram

"Ik heb van de week een miskraam gehad", laat het Nederlandse model weten. "Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag."

Vuijk ging door een heftige tijd. "Mijn lichaam die in een mom van tijd alles eruit werkte. Het was heftig en verdrietig. Ik moest overgeven, poepen en bloeden tegelijk maar na een intens uur kwam er… rust, vertrouwen, liefde."

Ze ziet de miskraam niet als een 'mislukking'. "Dit is een onderdeel van het hele proces. Ik voel het zieltje nog steeds dichtbij. Alsof dit moest gebeuren om alvast ruimte te maken. En ik kan niet anders zeggen, het heeft veel in beweging gezet", aldus Vuijk, die veel steun heeft aan haar vriend Kaj Gorgels.

"Er is geen man op aarde man met wie ik dit liever aanga. Geen man die ik liever als de vader van mijn kind zie. Ik ben nog verliefder op je geworden dan dat ik al was. Ons kindje komt er, dat weet ik 100 procent zeker."

Lees meer:
0 reacties