WAUW: Dit lijkt Arne Slot te gaan verdienen bij topclub Liverpool

Arne Slot met de KNVB Beker
Arne Slot met de KNVB Beker Foto: © BSR Agency

Arne Slot lijkt op weg naar Liverpool. De oefenmeester is zelf ook positief over de mogelijke overstap en met een transfer in aantocht staat hem naar alle verwachting ook een flinke loonsverhoging te wachten.

De oefenmeester volgt Jürgen Klopp op, de Duitse oefenmeester die nationaal alle prijzen heeft weten te winnen. Marcel van der Kraan vertelt in De Telegraaf het volgende over de salarishuishouding in Liverpool. "Het salaris van Klopp is in zijn laatste seizoenen astronomisch, totaal zo’n 17 miljoen euro mede dankzij bonussen voor hoofdprijzen die hij met Liverpool won. Aan zo’n bedrag hoeft Slot niet te denken, want die 17 miljoen euro lag ook niet klaar toen Klopp begon."

Toch ziet Van der Kraan in dat Slot in goede kringen gaat verkeren, mocht het doorgaan. "Wel is het zo dat Liverpool samen met Chelsea, Manchester United en Manchester City tot de best betalende voetbalclubs van Engeland hoort. Een slordige acht miljoen euro zal de coach van Feyenoord wel kunnen verdienen. Elke landstitel of beker die hij verovert zal zijn salaris naar nog grotere hoogte kunnen stuwen."

Lees meer:
0 reacties