Waylon blowt als kinderen thuis zijn: "Noemt hem papa stoney"

Waylon
Waylon Foto: © Serecki

Waylon gebruikt weleens drugs terwijl zijn kinderen ook thuis zijn." Dat onthulde zijn partner Bibi Breijman in gesprek met &C.

De zanger woont weliswaar met twee kinderen en een zwangere vrouw in huis, toch kan hij het niet laten om af en toe wat drugs te gebruiken. Dat heeft hem zelfs een bijnaam opgeleverd, vertelt Bibi. “Ted zegt soms voor de grap tegen hem ‘Papa Stoney’, haha! Want Willem staat in mijn telefoon met een foto van een baby-uil die stoned kijkt, haha.”

Eerder had de zanger al laten weten dat hij wel van drugs houdt. Hij was voordat hij bekend was zelfs drugsdealer, vertelde hij onlangs in Sterren op het Doek. “Ik had een goede vriend die handelde in het goedje en daar deed ik dan af en toe wel eens een klusje voor. Zo leer je die wereld ook kennen.”

In het circuit met de echte zware jongens is de muzikant echter nooit terechtgekomen. “Ik was wel een veilige dealer. Ik had gewoon plekken waar af en toe eens een ‘batch’ naartoe moest. En dan ging ik dan doen. Dat was dan een kroegeigenaar, bij wie je naast een biertje ook wat anders kon bestellen”, aldus de muzikant.

Lees meer:
0 reacties