Wendy dolverliefd op Peter: "Was op zoek naar een fijn persoon"

Wendy van Hout en Peter Gillis aan het zoenen
Wendy van Hout en Peter Gillis aan het zoenen Foto: © Pownews

Peter Gillis is weer helemaal blij. De ouwe hatseflatser is na de breuk met Nicol Kremers weer helemaal gelukkig in de liefde. Hij heeft een relatie met Wendy van Hout, een jongedame die al vijf kinderen heeft en het fijn vindt met Peter.

Pownews ging langs bij de twee die het gezellig hebben op de camping. Wendy geeft aan absoluut geen golddigger te zijn en het prima te vinden op de camping met Peter, die een luxe camper heeft waar ook de sticker van Wendy al opstaat.

Wendy: "Vind het zo gezellig het campingleven. Lekker met mijn wc-rol naar het gebouwtje. "Ik ben niet op zoek naar een glamour life. Ik was op zoek naar een fijn en vertrouwd persoon om heen en die heb ik in Peter wel gevonden."

Ook geeft ze aan absoluut niet voor de centen te komen, ze is geen golddigger. Van Hout speelde zelf ooit in de videoclip van het nummer 'Jij bent een golddigger', en ze benadrukt dat ze dat niet echt is. "Dat is een liedje, dat is een clip waar je in speelt en dus acteert. Als mensen dat als de waarheid gaan zien, dan weet ik niet hoe mensen denken. Iedereen naast Peter zal een golddigger genoemd worden. Dat kan ik redelijk goed naast me neerleggen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties