Wendy van Hout over intimiteit: "Elke vrouw maakt weleens filmpje"

Wendy van Hout
Wendy van Hout Foto: © Instagram Wendy van Hout

Enkele maanden geleden stond Wendy van Hout, vriendin van Peter Gillis, in de rechtbank. Ze had een zaak aangespannen tegen haar ex vanwege een zeer pikante video die hij had uit laten lekken. Daar was Wendy absoluut niet van gediend.

Tegenover Party zei Wendy onlangs: "Het gaat veel te ver. Ik ben helemaal geen typje dat van die filmpjes maakt. Ik heb dat alleen maar bij deze man gedaan. Er is niemand die kan bewijzen dat ik dat ook bij andere mannen heb gedaan, want dat is gewoonweg niet waar. Het is spijtig dat ik op deze manier word afgeperst, want zo voelt het voor mij. In de relatie met mijn ex-partner was er een perverse, rare seksuele omgang waar ik tegen mijn zin in ben meegegaan. Het ging van kwaad tot erger. Ik heb daar ook aangifte van gedaan. Ik vind gewoon dat een vrouw zich niet moet laten onderdrukken. Elke vrouw maakt weleens een filmpje, daar is helemaal niks geks aan als het in de privésfeer blijft. Maar in deze tijd zou ik het iedereen afraden om het te doen."

Lees meer:
0 reacties