Wie is biologische vader André Hazes? "Anders ga ik het vertellen"

Rachel en André Hazes
Rachel en André Hazes Foto: © BSR Agency / YouTube

Het is al vaker onderwerp van gesprek geweest. Wie is de biologische vader van André Hazes junior. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer haalde het kortgeleden nog een keer aan in haar podcast.

In haar podcast ‘De Juice Show’ onthult Yvonne: "Je kan je eigen broer wel lief vinden en het fijn vinden dat hij zich aansluit en openbaar nu iets meer durft te zeggen en er iets meer voor durft uit te komen dat hij je kant kiest, maar zelfs terwijl hij weet dat heel Nederland daar achter zal staan, is hij zó geïndoctrineerd door zijn moeder dat hij dat gewoon bijna niet durft."

Yvonne gaat verder met de hete brei en draait er niet omheen: "Ik denk dat Rachel something against him houdt. Ik denk altijd zo in een soort romantisch beeld dat zij hem chanteert met: anders ga ik vertellen wie jouw echte vader is. Dat zit dan in mijn hoofd, want ik ben heel soap-dramaturgisch onderlegd. Ik denk dat dat dan een verhaal lijkt."

Opnieuw duikt het oude verhaal op dat André Hazes senior mogelijk niet de biologische vader is van André junior. Volgens volgers van Yvonne Coldeweijer zou dit weleens de informatie kunnen zijn waarmee Rachel haar eigen zoon chanteert. De speculaties nemen toe, en het lijkt erop dat er meer drama op komst is voor de familie Hazes.

Lees meer:
0 reacties