Wijnstekers: "Klopt dat ik een hekel heb aan houding bij Ajax"

Ben Wijnstekers
Ben Wijnstekers Foto: © Orange Pictures

Voormalig PSV'er Berry van Aerle en oud-Feyenoordspeler Ben Wijnstekers vinden het niet erg dat Ajax een moeizaam seizoen beleeft. De Amsterdammers staan momenteel vijfde op de ranglijst.

"Ik heb er geen medelijden mee", aldus Van Aerle in De Telegraaf. "Wij hebben ook mindere seizoenen gehad, terwijl zij top waren. Nu is het eens andersom. Natuurlijk hebben Feyenoord, PSV en Ajax elkaar nodig om een goede en leuke competitie te hebben. Maar ik vind het niet zo erg dat het daar nu even wat minder gaat."

Wijnstekers sluit zich daar bij aan. "Ik kan wel schijnheilig gaan doen, maar natuurlijk vind ik dat niet erg. Andersom zouden ze dat ook niet vinden", stelt hij. "Het klopt wel dat ik een hekel heb aan de houding bij Ajax. Die arrogantie. Daar zit je als Feyenoorder altijd toch een beetje tegenaan te hikken, maar het is zeker niet zo, dat ik een hekel heb aan de mensen van Ajax."

De oud-Feyenoorder vervolgt: "Met Sjaak Swart kan ik het geweldig vinden en bijvoorbeeld ook Simon Tahamata, Edo Ophof en John van ’t Schip vind ik allemaal geweldige gasten. Het is altijd weer leuk als ik hen tegenkom."

Lees meer:
0 reacties