'Wilfred Genee gaat scheiden': "Die zegt dat hij weer vreemdgaat"

Wilfred Genee is bijna dagelijks op televisie te zien. De presentator zit aan tafel bij zowel Vandaag Inside als Veronica Offside en is daarmee zeer succesvol. Volgens Dennis Schouten gaat het thuis een stuk minder met Genee.

Schouten, die in het verleden lang samenwerkte met Genee, laat bij RoddelPraat weten dat het einde van het huwelijk tussen Genee en Lili Pirayesh in zicht is. "Ik was er niet afgelopen kerst, maar die kerst daarvoor en toen was de relatie al penibel", vertelt Schouten bij het YouTube-programma.

Volgens Schouten, die inmiddels geen goede band meer heeft met Genee, beleeft de presentator weinig avontuurtjes in de slaapkamer. "Zij hebben al heel lang een platonische relatie, maar nu hebben we een enorme scoop wat betreft Wilfred Genee. Het is al langer bekend dat die relatie een beetje bijzonder was. Lili zat een beetje op het zwevende, Wilfred op het hard werkende", schetst Schouten.

Wilfred Genee met partner Lili Pirayes
Wilfred Genee met partner Lili Pirayes Foto: © BSR Agency

Jan Roos komt daarna met het verlossende woord. "Wij hebben iemand die daar werkt", doelt hij op Veronica Offside. "Die is onderdeel van de club en die lekt, die is zo lek als een mandje. En die zegt dat Wilfred Genee weer vreemdgaat. Het huwelijk ligt bijna in z'n geheel aan barrels, bevestigt vanuit Veronica. Het gaat niet goed en Lili is enigszins op de hoogte dat Wilfred z'n lul achterna loopt. Dat maakt het niet veel beter. Een huwelijkscrisis kan je het noemen."

Het laatste woord is voor Schouten. "En mocht u nou denken: ah wat zielig en wat erg. Als zij binnen nu en een half jaar bekendmaken uit elkaar te zijn, wij hebben het gezegd", aldus de oud-verslaggever van Veronica Inside.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties