Wilfred Genee maakt oprechte excuses: "Jij bent een slappeling"

Wilfred Genee bij Veronica
Wilfred Genee bij Veronica Foto: © Pro Shots

Wilfred Genee heeft zijn excuses aangeboden aan presentator Marcel Maijer. De presentator was vorige week kritisch op de optredens van Marcel tijdens de analyse van Champions League wedstrijden.

In Veronica Offside plaagde Genee Sneijder omdat de oud-voetballer de dag daarna de analist was bij de Champions League met Maijer aan tafel. “Met Marcel Maijer gezellig een hele uitzending maken. Van begin tot einde een uitzending maken. Tik…” en dit werd door Sneijder beantwoord met “tak.” In ieder geval kon Jan Boskamp de grap niet waarderen. “Waarom zit je die jongen weer uit te lachen? Je bent echt een waardeloze gozer.”

Toch heeft Genee nog meer medestanders aan tafel. Zo is Wim Kieft geen fan van Maijer. “Als je presenteert en je wilt een wedstrijdanalyse doen met twee analisten in de studio, dan kun je niet van tevoren de vragen bedenken. Jij weet er alles van, Wilfred. Als er een antwoord komt dat je misschien niet verwacht, of niet helemaal een antwoord is op je vraag, dan moet je een beetje improviseren. Daar is niet iedereen even goed in.”

Wesley Sneijder kwam hier maandag op terug en hij confronteerde Genee. “Jij bent ook een slappeling trouwens, hè! Eerst zit je hier in dit programma Marcel af te kraken en daarna ga je hem bellen.” De presentator geeft daarna toe dat hij met zijn beroepsgenoot heeft gebeld. “Het was een beetje flauw van mij. We waren een week geleden voor de uitzending een beetje aan het dollen met zijn allen. Ik vond het een beetje flauw van mij dat ik het had doorgevoerd tijdens de uitzending. Dat kan toch?”

Dit zorgde voor verbazing bij Sneijder, ook omdat Genee juist de analisten opjut voor de uitzending. “Wij moeten hier maar iedereen afkraken van jou. Dan zeg je voor de uitzending: ‘Wel vuurwerk, hè.’ Ik zat de dag erna met Marcel Maijer en hij vond het niet leuk dat je op televisie grappen over hem maakte”, besluit de analist.

Lees meer:
0 reacties