Wilfred Genee maakt speciale uitzending vanuit Johan Cruyff Arena

Wilfred Genee zingt tijdens uitzending Vandaag Inside
Wilfred Genee zingt tijdens uitzending Vandaag Inside Foto: © Vandaag Inside

Wilfred Genee presenteert binnenkort een speciale jubileumuitzending van The Friday Move van BNR. Dat doet hij vanwege het vijftienjarig jubileum van het programma.

De presentator heeft bekendgemaakt dat de jubileumuitzending plaats zal vinden op 21 juni en wordt gedaan vanaf de middenstip in de Johan Cruijff ArenA. Ook liet hij weten wie dan bij hem in de uitzending te gast zijn. Genee zal in Amsterdam Dilan Yeşilgöz van de VVD en opiniepeiler Gijs Rademaker in de uitzending hebben.

Ook de hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio, Marc Adriani, heeft gereageerd. Hij is nog altijd blij met de manier waarop de uitzending wordt gemaakt. “We zijn trots dat we The Friday Move al 15 jaar live uitzenden. De sfeer is uniek en Genee is scherp en de perfecte gangmaker, waardoor politici, BN’ers en andere gasten altijd net wat meer vertellen dan ze vooraf hadden bedacht." Wat hem betreft stopt het programma dan ook nog niet. "Wat mij betreft gaan we daar nog heel lang mee door, want het is al 15 jaar lang een groot succes.”

Lees meer:
0 reacties