Wilfred Genee verklapt: "Hélène Hendriks gaat niet naar Qatar"

Wilfred Genee
Wilfred Genee Foto: © Pro Shots

Noa Vahle gaat als verslaggever naar het WK in Qatar voor Talpa/Veronica. Vahle presenteerde vorig seizoen al de Conference- en Europa League. De dochter van Linda de Mol gaat als vervanger van Helene Hendriks, die in Nederland zal blijven voor televisieklussen.

“Hélène gaat niet naar Qatar. Ze blijft hier”, vertelde Wilfred Genee bij In de Wandelgangen. “Omdat we nog wat smaken aan tafel wilden hebben. We wilden er ook graag een vrouw bij hebben", legt de presentator uit.

“Er is zoveel voetbal, zeven dagen in de week", vervolgt hij. "Het is ook wel lekker als ze (Hendriks, red.) thuis kan blijven. En er is een kans dat ze nog een paar uitzendingen moet doen omdat Johnny niet gelijk vijf dagen in de week kan doen.”

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties