Willie Wartaal duidelijk: "Het is alleen leuk vanaf 15.000 euro"

Willie Wartaal
Willie Wartaal Foto: © Pro Shots

Willie Wartaal verschijnt niet meer zomaar op televisie. De rapper, bekend van De Jeugd van Tegenwoordig, wil alleen lucratieve klussen op televisie.

"Ik snap niet waarom ik aan een dom spel moet meedoen", zegt Wartaal in de Veronica Superguide. "Het is alleen leuk als het echt lucratief is, zeg vanaf 15.000 euro." Tv-producenten moeten dus diep in de buidel tasten om Wartaal te strikken.

Voor minder geld hoeven ze hem niet te bellen. "Ik doe liever mijn eigen dingen: ik ga het theater in, ik ben bezig met solomuziek, volgend jaar komt er met De Jeugd een nieuw album aan en ik ben een soort van soapserie aan het maken."

"Het gaat over mij en m'n gezin, maar dan in een ander universum", vervolgt de rapper. "Ik merk dat mensen het concept van een donker gezin in een soap gek vinden, want dat zie je bijna nooit. Maar wij hebben ook gezinnen en een gezinsleven, dus dat ga ik laten zien. Het komt op tv of online, dat zijn we allemaal nog aan het uitzoeken."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties