Wolter Kroes betrokken bij heftig auto-ongeluk: "Flinke schade"

Afgelopen dinsdagmiddag zijn er twee auto's in botsing gekomen in Wormerveer. Er raakte niemand gewond, wel is er veel schade. Een van de bestuurders was zanger Wolter Kroes. Dit meldt de Telegraaf.

Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Beide auto's liepen flinke schade op en zijn opgehaald. De manager van Kroes liet het volgende weten. "Wolter is ongedeerd. Net als de andere bestuurder. De auto's hebben flinke schade en Wolter is natuurlijk flink geschrokken."

Ook Wolter Kroes zelf reageerde. "Helaas is 2024 vervelend begonnen", schrijft hij op Instagram. "Vanmiddag heb ik in het slechte weer een ongeluk met mijn auto gehad. Het was een flinke aanrijding met een andere auto. Gelukkig hebben alleen de auto's schade en is er verder geen persoonlijk letsel."

"Natuurlijk ben ik mij rot geschrokken en was ik opgelucht dat de andere personen lichamelijk ook niets mankeerde. We hebben bij mij thuis een bak warme koffie gedronken en zijn samen van de schrik bekomen. Pas s.v.p. op met rijden in dit slechte weer", aldus Kroes.

Lees meer:
0 reacties