Yolanthe geniet stralend met haar zussen in bikini op Ibiza

Yolanthe Cabau
Yolanthe Cabau Foto: © Orange Pictures

Yolanthe is regelmatig op haar geboorte-eiland Ibiza te vinden. Ook nu verblijft de actrice op het Spaanse eiland. Ze wordt er vergezeld door drie van haar zussen en dat levert prachtige plaatjes op.

Samen met Rebecca, Xelly en Marina laat Yolanthe zich op de gevoelige plaat vastleggen. Ze post de foto op haar Instagrampagina en er kan louter geconcludeerd worden dat de zussen er allen fantastisch uitzien.

"​​Een van de grootste zegeningen in mijn leven zijn mijn broers en zussen! Ik heb 8 zussen en 4 broers! Wij zijn 13 kinderen allemaal geboren op Ibiza! Hier met Rebecca Cabau, Xelly Cabau & Marina Cabau ️ Hou zo ontzettend veel van jullie meiden!! #Sisters&Besties," aldus Yolanthe.

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties