Yolanthe gooit deur dicht voor Sneijder: "Dat moet je accepteren"

Yolanthe Cabau
Yolanthe Cabau Foto: © Orange Pictures

Het zag er even naar uit dat Yolanthe Cabau en Wesley Sneijer weer een koppel zouden gaan vormen, maar niets blijkt minder waar. Yolanthe gooide de deur voor beiden dicht.

Ze heeft er dan ook geen moeite mee als Sneijder af en toe gelinkt wordt aan een andere vrouw. Laatst werd bijvoorbeeld het Belgische model Jotti Verbruggen genoemd. "Dan denk ik: het is zíjn leven", zegt Yolanthe in een interview met Beau Monde. "Als ik zie dat Wesley gelukkig is, ben ik dat ook, ik hou oprecht van hem, maar op een gegeven moment moet je ook accepteren dat het leven nu eenmaal niet zo is gelopen."

"Elke ochtend als ik Xess naar school breng, laat ik hem even met zijn vader facetimen, want ik vind het belangrijk dat zij een goede band houden", vervolgt Cabau. "Als ik naar Xess kijk, zie ik een vrolijk kind. Hij houdt van zijn vader, ze hebben een mooie band en samen maken we er het beste van."

"Het leven is zo kort, we willen allemaal gelukkig zijn en dat begint bij jezelf. Als je een ander het geluk niet gunt, hoe kun je dan zelf ooit gelukkig zijn? Als je continu vecht tegen de realiteit, ga je nooit gelukkig worden", aldus Yolanthe Cabau.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties