'Yolanthe niet alleen met Wesley maar ook met nieuwe vlam op Ibiza'

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder
Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder Foto: © Orange Pictures

Yolanthe Cabae en Wesley Sneijder genieten samen op Ibiza van vakantie. Nu de ex-geliefden de vakantie samen doorbrengen, wordt er volop gespeculeerd betreffende een vezoening. Sneijder voedde die geruchten door te suggereren dat er een kans was op verzoening. Nu blijkt echter dat ook Lentini Eersteling op Ibiza aanwezig is.

Eersteling is een 26-jarig model waarmee Yolanthe steeds vaker gesignaleerd wordt. Wesley Sneijder meldde echter dat hij en Yolanthe verkennen hoe het is om weer samen te zijn. Het koppel trouwde in 2010 en in 2019 kwam er een einde aan de relatie. "Na mijn relatiebreuk heb ik best wel even in een diep dal gezeten. Werk ging door, alles ging door, maar mijn gevoel van binnen – mijn ziel – was gebroken”, zei Yolanthe over de breuk.

Max Verstappen in Miami

33x je inzet op winst Verstappen!

Zondag wordt er weer geracet in de Formule 1. Dit keer in de Grand Prix van Hongarije. Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een dikke odds boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 33 keer je inzet!

Lees meer:
0 reacties