Yolanthe wil nog kindje: "Ben vrijgezel en ik geniet met volle teugen"

Yolanthe Cabau
Yolanthe Cabau Foto: © Orange Pictures

Yolanthe heeft altijd graag een groot gezin gewild. De 37-jarige actrice is momenteel moeder van één zoon, Xess Xava. Yolanthe zou graag nog een kind op de wereld willen zetten.

"Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden; het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd. De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer", zegt Yolanthe in Beau Monde.

Ze sluit echter niet uit dat ze ooit nog een kind zal adopteren. "Ooit leek het bijna te gaan gebeuren, maar toen liep alles in één keer anders. Het is niet echt makkelijk om een kindje te adopteren, en zeker niet als single mom, dus het ligt eraan hoe mijn leven eruit zal zien de komende tijd", vertelt Yolanthe.

Yolanthe zag dat de geruchtenmolen onlangs weer vol op gang kwam en dat er gespeculeerd werd omtrent een hernieuwde relatie met Wesley Sneijder. "Ik ben vrijgezel en ik geniet met volle teugen van het leven. In deze fase ben ik een alleenstaande moeder, maar wel een happy single mom met een happy kind."

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties