Yvonne Coldeweijer haalt uit: "Heel slim, maar ze is een narcist"

Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer Foto: © BSR Agency

Yvonne Coldeweijer heeft in de podcast De Juice Show uitgehaald naar Anna Nooshin. Volgens haar doet Nooshin alles voor de aandacht.

"Ik kan er gewoon niet tegen en mensen zijn het vergeten, want Annanoes is niet meer relevant, maar zij is gewoon heel erg vervelend. Zij wil heel erg graag bijzonder zijn. En wat is nou vaak het feit? Mensen die heel bijzonder willen zijn, die zijn alles behalve bijzonder."

Zo zou Nooshin bij een kerstdiner gedaan hebben alsof ze eetproblemen had. En dat was niet de enige keer. "En toen zei dus iemand anders van: ‘Ja, ze deed dit ook al bij een bruiloft waar ze was.’ Heeft ze dus ook al het vreten van de tafel in haar mond gestopt en gezegd dat ze eetproblemen heeft. En daarna is ze dus op de wc alles gaan uitspugen, maar terwijl iedereen het kon horen, expres… Expres, snap je?"

Coldeweijer vervolgt haar relaas. "Zij wil graag bijzonder zijn met iets. Ze wil graag ziektes hebben, snap je wat ik bedoel? Dat vind ik heel erg irritant. Zij zou gewoon veinzen dat ze boulimia heeft, om daar aandacht mee te krijgen. Dat is wat ze doet. Dit is wat zij doet. Het is gewoon irritant."

Nooshin zou ook tijdens het kerstdiner iedereen van nieuwe Uggs hebben voorzien. "Zij is heel slim, maar ze is een narcist. Dat is een narcist. Dus die kan alleen maar vanuit haar eigen redenering denken van: als ik toch met Uggs binnenkom die uitverkocht zijn, dan ben ik de BN’er van de week."

Lees meer:
0 reacties