Yvonne Coldeweijer verliest rechtszaak om 'gecremeerde kroket'

Rachel Hazes (links)
Rachel Hazes (links) Foto: © Pro Shots

Yvonne Coldeweijer moet haar uitspraken over Rachel Hazes rectificeren en mag haar geen 'gecremeerde kroket' noemen. Dat bepaalde de rechtbank van Amsterdam maandag.

Hazes wilde dat de juicevlogger een video over haar verwijderde. "Coldeweijer beweerde dat de vermeende rol van Hazes in het uitlekken van die brief de reden is dat moeder en zoon momenteel geen contact hebben", schrijft de Telegraaf. "Volgens de rechter kan Coldeweijer de beschuldigingen niet waar maken. Deze zijn bovendien 'onnodig grievend' en de vlogger heeft 'geen te respecteren belang bij publicatie van haar uitlatingen'."

Ook de term 'gecremeerde kroket', zoals Coldeweijers Rachel Hazes beschreef, mag niet meer gebruikt worden in de een verwijzing naar Hazes. De rechter noemt het 'hoe dan ook grievend en beledigend'. "Ook de stelling dat het goed is voor André dat hij met zijn moeder heeft gebroken, is in de ogen van de rechtbank „kwetsend” en mag de juicevlogger niet meer gebruiken."

Coldeweijer gaat niet stoppen met het brengen van juice, schrijft ze op Instagram. "Het was mijn taak om aan te tonen dat de juice die ik heb gebracht aannemelijk is. Ik vind dat ik daarin lang en breed ben geslaagd, zeker omdat wéér alles is uitgekomen wat ik in de video heb verteld. De rechter dacht daar anders over en vindt dat ik dat niet heb aangetoond. Volgens mij zag de rechter dit als een mogelijkheid om juicekanalen eens ff lekker de mond te snoeren. Nou ik heb nieuws voor je: ik ga gewoon door! Wij leven voor de juice en ik zal de waarheid blijven brengen.”

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties