Zanger Gordon boos op lachend Vandaag Inside-trio: "F*ck them"

Gordon
Gordon Foto: © YouTube

Gordon maakte jarenlang vals zingende kandidaten belachelijk in programma's als Idols en X Factor, maar is er nu niet van gediend dat de mannen van Vandaag Inside hem vierkant hebben uitgelachen op live televisie.

“Weet je wat ik dan tegenwoordig zo erg vind? Dat je ook zonder ook maar iets gehoord te hebben onderuit gehaald wordt, weet je wel, zoals wat van de week heel flauw gebeurde bij VI", vertelt de zanger die zijn comeback maakt aan tafel bij Tijd voor Max. “Dat ze repetitiebeelden laten zien, terwijl je nog met je geluid en je oortjes bezig bent… Dan denk ik: mensen, hoe onwaarschijnlijk laag bij de grond is het. F*ck them.”

De mannen van VI reageren er in de uitzending direct op. Genee: “Lekker begin van Mell & Vintage Future. Dat is toch net iets anders dan Gordon als je zo zit te luisteren en ik heb net naar de repetitie zitten luisteren en dat klonk ook uitstekend.” Ook Van der Gijp vindt de reactie van Gordon tekenend. “Het is leuk, hè, zo’n man die al dertig jaar iedereen in de maling neemt en dan gaat zeggen dat het zó laag bij de grond is wat wij doen! Hahahahaha!”

Tafelgast Hélène Hendriks vindt de reactie van Gordon ongelooflijk. “Als je nou toch een beetje slim bent en je weet hoe de mediawereld werkt, dan zeg je: ‘Het was inderdaad knettervals, maar toen het voor het echie ging, was het loepzuiver, maar daar waren jullie niet bij!’ Maak er een grap van! Maar als je zó zuur gaat reageren…”

Ook Derksen heeft zich nog even uitgelaten over de uitspraken. "Ik ben helemaal van de leg", reageert de snor met cynische ondertoon. "Ik ben ook niet van steen, het gaat wel eens te ver."

Lees meer:
0 reacties