Zanger Gordon heeft het moeilijk: "Ik ben echt getraumatiseerd"

Gordon Heuckeroth
Gordon Heuckeroth Foto: © BSR Agency

Gordon heeft een zwaar jaar achter de rug. De zanger zou zelfs getraumatiseerd zijn, dat vertelt hij in gesprek met Weekend.

Onlangs maakte Gordon een comeback. Er waren echter veel negatieve reacties op de zuiverheid van zijn gezang tijdens zijn albumpresentatie. Vlak daarna besloot hij zijn comeback-tournee af te blazen. Ook strandde zijn relatie met Gavin Rozario, waarmee hij zelfs trouwplannen had. Als klap op de vuurpijl kreeg hij ook nog eens een auto-ongeluk.

De zanger geeft aan dat er nog steeds dagen zijn dat hij het moeilijk heeft. “Ik bedoel, het is niet niks wat ik allemaal mee heb gemaakt. Zoals het auto-ongeluk, waardoor ik een half jaar uitgeschakeld ben geweest. Noem alles maar op: relaties die voorbijgaan. Ik heb in zes jaar meegemaakt wat iemand anders in zijn hele leven misschien niet eens meemaakt.”

Vooral als Gordon alleen is, vindt hij het zwaar, vertelt hij in gesprek met het roddelblad. “Ik zat gisteren een film te kijken en daar kwamen heel heftige scènes in voor. Dan barst ik in tranen uit en zet ik het af. Omdat ik het gewoon niet aankan. Dat is heel heftig. Ik ben echt getraumatiseerd,” besluit hij.

Lees meer:
0 reacties