"Ze zagen dat Maxime Meiland met ontbloot bovenlijf boven op mij zat"

Maxime Meiland met partner Leroy
Maxime Meiland met partner Leroy Foto: © BSR Agency

In haar boek beschuldigt Maxime Meiland een man ervan haar te hebben verkracht. De vermeende dader heeft gereageerd op de aantijgingen en dat schijnt een heel ander licht op het verhaal...

De man heeft aangifte gedaan wegens smaad en vertelt het volgende aan Privé: "Waarom wil zij mijn leven kapot maken met deze leugens? Ik kan maar één ding bedenken: om boeken te verkopen." Volgens hem klopt er niks van het verhaal van Maxime, die vertelde dat het gebeurde tijdens het spelen van verstoppertje. "Ik kan je vertellen dat als je zestien bent je geen verstoppertje meer speelt. Dan ga je dat na het stappen niet meer in het donker doen. Waar hebben we het over?"

"Als er straks een zaak komt, zal aan de aanwezigen worden gevraagd: wie heeft er verstoppertje gespeeld? Niemand zal dan aangeven: ik!", vervolgt hij. "Dan komt al snel naar voren dat ik bewust met Maxime ben weggelopen naar een rustig plekje, omdat we samen het plan hadden te gaan zoenen."

Wat er verder gebeurde? "We liepen een stukje naar links, weg van de groep, zodat we alleen waren. Het zoenen ging verder. Met instemming van haar. Op het moment dat we bezig waren, kwam een aantal van onze vrienden aangelopen. Ook zij zagen dat er iets gebeurde, en dat dit zeker niks met een verkrachting te maken had."

"Ze hebben zelfs gezien dat Maxime met een ontbloot bovenlijf boven op mij zat. Want er kwamen steeds in twee etappes mensen kijken. Eerst twee, daarna minstens vier. Ze schrok ervan dat we werden betrapt. Ze riep naar de vrienden: ’Ga weg, jullie hoeven dit niet te zien.’ En ik riep ook: ’Ga weg!’ Als dit toen tegen haar wil was gebeurd, dan had ze toch om hulp geroepen?”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties