Zielige Rachel Hazes mist André elke dag: "Vecht me kapot voor jou!"

Rachel Hazes bij het beeld van André in Madame Tussauds
Rachel Hazes bij het beeld van André in Madame Tussauds Foto: © BSR Agency

Het is vandaag precies negentien jaar geleden dat André Hazes op 53-jarige leeftijd overleed. Rachel Hazes staat er uitgebreid bij stil op haar Instagram-pagina.

"Ik voel onze laatste kus in het ziekenhuis nog iedere dag", schrijft de 53-jarige Rachel. "Ik kan jou niet vertellen hoe erg ik jou mis, iedere dag steeds meer. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet over jou praat en aan jou denk."

Hazes heeft vlak voor zijn overlijden nog 'Rachel Forever' op zijn bovenarm laten tatoeëren. "Onvoorwaardelijk bestaat echt schat en ik heb bewezen dat ik tot de dag van vandaag voor jou opkom", schrijft Rachel. "Tegen mij zei jij altijd: 'Ik vecht me dood voor jou'. Ik beloof jou dat ik tot mijn laatste snik mij kapot blijf vechten voor jou! Nou lieverd, neem lekker een neut boven met mijn andere dierbaren en dan neem ik er één, misschien twee, vandaag met jouw dierbaren hier beneden. Hou van jou schat."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties