Zoon Marco Borsato voorzichtig: "Gevoelig om daarover te praten"

Marco Borsato aan het werk
Marco Borsato aan het werk Foto: © BSR Agency

Het verhaal Marco Borsato kent nog geen einde. De beschuldigingen stapelden zich op en binnenkort komt het dan ook voor de rechter. Zoon Luca (24) reageert in '30 minuten Rauw' openhartig over de moeilijke periode van de familie Borsato.

Luca vertelt: "Het is geweest zoals het is geweest en ik denk dat veel mensen dat kunnen beamen of kunnen inbeelden dat het niet altijd makkelijk geweest is. Dat is pas klaar zodra het echt zometeen uitgesproken is en kan er voor mijn vader ook pas een vorm van heling zijn, denk ik. En voor ons eigenlijk allemaal."

"Veel mensen horen één kant van het verhaal, ook omdat mijn vader momenteel niks zegt in de media. Ik denk dat dat de slimste keuze is. Omdat het eerst allemaal onderzocht moet worden, kan hij zijn verhaal nog niet doen."

Hij besluit: "Natuurlijk weten wij iets meer dan dat er geroepen wordt. (...) Wij weten dat verhaal wel plus wij weten met welke specifieke individuen dan wel mijn pa dan wel de vrouwen in kwestie over wie we praten. Ik weet iets meer, maar ook niet alles. Het is voor ons heel gevoelig om daarover te praten", aldus Luca.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties