Zoon van Marco Borsato doet boekje open: "Wij weten iets meer"

Marco Borsato
Marco Borsato Foto: © BSR Agency

De zoon van Marco Borsato, Luca, heeft een boekje open gedaan over de beschuldigingen waarmee zijn vader te maken heeft. Zo geeft hij aan dat de familie door een moeilijke periode gaat.

"Het is geweest zoals het is geweest en ik denk dat veel mensen dat kunnen beamen of kunnen inbeelden dat het niet altijd makkelijk geweest is", zegt hij bij 30 Minuten Rauw. "Dat is pas klaar zodra het echt zometeen uitgesproken is en kan er voor mijn vader ook pas een vorm van heling zijn, denk ik. En voor ons eigenlijk allemaal."

"Veel mensen horen één kant van het verhaal, ook omdat mijn vader momenteel niks zegt in de media", vervolgt Luca. "Ik denk dat dat de slimste keuze is. Omdat het eerst allemaal onderzocht moet worden, kan hij zijn verhaal nog niet doen."

Hij geeft aan dat hij wel wat meer weet dan dat er tot nu toe naar buiten is gekomen. "Natuurlijk weten wij iets meer dan dat er geroepen wordt. Wij weten dat verhaal wel plus wij weten met welke specifieke individuen dan wel mijn pa dan wel de vrouwen in kwestie over wie we praten. Ik weet iets meer, maar ook niet alles. Het is voor ons heel gevoelig om daarover te praten."

Inhoudelijk wil hij er niet te veel op ingaan. "Omdat het over een gevoelig onderwerp gaat. En ten tweede, omdat ik daar echt helemaal niks mee te maken heb. Mijn zusje heeft er niks mee te maken, mijn broertje heeft er niks mee en mijn moeder ook niet. Wij staan daar echt volledig los van", aldus Luca, die het wil overlaten aan het Openbaar Ministerie.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties