Zoon Wendy van Dijk rapt en heeft het zwaar: "Altijd neppe roddels"

Sem van Dijk
Sem van Dijk Foto: © TikTok Sem van Dijk

Het is zwaar als zoon van een BN'er die tevens miljonair is. Het gaat om De zoon van Wendy van Dijk, die een echte rapper is.

Maar hij is meer dan de zoon van... Hij heeft al een echte baard en een telefoon waar hij video's mee opneemt. Hoe vindt zij de balans tussen hem de vrijheid geven om zichzelf te zijn en hem beschermen tegen de soms wrede wereld van roem?

Het lijkt erop dat Sem een tijdje in het buitenland heeft gezeten, want zijn accent is er eentje die overkomt als het accent van een Nederlander met een migratieachtergrond. Dit kunnen we echter niet met zekerheid vaststellen. Wel horen we dat Sem het niet makkelijk heeft.

Sem vertelt namelijk het volgende in zijn rap: "Niemand die me gunt, ik ben ook gewoon een mens. Maak muziek om m'n gevoel te uiten, ik doe het niet voor trend. Jullie denken dat ik lieg maar jullie zijn het niet gewend. Ik moet opletten wat ik doe, altijd neppe roddels. Nooit doe ik het goed als ik een fout maak wordt het in de media beboet, die shit is raar toch?"

We wensen Sem veel sterkte en wijsheid toe....

Lees meer:
0 reacties